Home Page American Government Reference Desk Shopping Special Collections About Us Contribute



Escort, Inc.








GM Icons
By accessing/using The Crittenden Automotive Library/CarsAndRacingStuff.com, you signify your agreement with the Terms of Use on our Legal Information page. Our Privacy Policy is also available there.

Poginuo vozač, povređeno 15 putnika u sudaru kod Valjeva


Buses

Poginuo vozač, povređeno 15 putnika u sudaru kod Valjeva

Викивести
May 17, 2008


17. maj 2008.

Valjevo/ Srbija (Beta) - U direktnom sudaru autobusa "Laste" i kamiona, na putu Valjevo-Loznica u selu Osladić, u subotu uveče jedna osoba je poginula dok je najmanje 15 osoba teže i lakše povređeno.

Nesreća se dogodila u 19.10 kada je kamion sa kadom za rasuti teret lozničkog "Stobeksa" u krivini prešao na levu stranu kolovoza i udario u prednji levi deo autobusa valjevske "Laste".

Kako je Beti rečeno u Urgentnom centru valjevske bolnice, poginuo je vozač autobusa koji je podlegao povredama na putu do valjevske bolnice. Devet teže povređenih, među kojima su i vozač kamiona i kondukter autobusa, zadržani su na Odeljenju intenzivne nege i Ortopedskom odeljenju valjevske bolnice, dok su lakše povređeni posle ukazane pomoći pušteni na kućnu negu.

Uviđaj o uzrocima teške saobraćajne nesreće obavili su dežurni istražni sudija Opštinskog suda u Valjevu Aleksandar Džoković i zamenik opštinskog tužioca Vukašin Vujičić.




The Crittenden Automotive Library