Home Page American Government Reference Desk Shopping Special Collections About Us Contribute



Escort, Inc.








GM Icons
By accessing/using The Crittenden Automotive Library/CarsAndRacingStuff.com, you signify your agreement with the Terms of Use on our Legal Information page. Our Privacy Policy is also available there.

Временна организация на движението във връзка с реконструкция на южната дъга на Околовръстен път


Временна организация на движението във връзка с реконструкция на южната дъга на Околовръстен път

УикиНовини
03 май 2010 г., 14:04 ч.
May 3, 2010


До 24.00 часа на 15 май 2010 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по бул.”Черни връх” на 300 метра преди Околовръстен път в посока кв. „Драгалевци”. Това се налага във връзка с извършването на реконструкция на Столичния околовръстен път – южна дъга, в участъка бул. „Симеоновско шосе” – бул.”България”.

Изпълнителят на строителните работи „ГБС – Инфраструктурно строителство” трябва да постави необходимите пътни знаци, съгласно одобреният проект за временна организация на движението. За същия период ще бъде изместена съществуващата спирка на Околовръстен път след бул.”Черни връх” в посока град Перник, на Околовръстен път в кръга преди бул.”Черни връх” в посока Перник. Необходимо е на се осигурят постове за контрол и регулиране на движението.

До 04.30 часа на 16 май 2010 г. се закрива автостанция „Хладилника” за автобусни линии с номера 64, 93, 98 и 122.

Началната и крайна станция за автобуси с номера 93, 98 и 122 се установява в жк „Гоце Делчев” на начална и крайна спирка на тролейбусна линия с номер 8 и автобусни линии с номера 65, 73, 74 и 76.

Променят се автобусни маршрутни линии на номера 64, 93, 98, 111 и 122 по следния начин:

автобус с номер 64 – от Центъра по хигиена до обръщателното колело на автобус №67 (в кв.”Симеоново”) – двупосочно.

автобуси с номера 93, 98 и 122 (в посока изхода от София) – от жк „Гоце Делчев” (крайната станция на тролейбусна линия №8 и автобусни линии с номера 73, 74 и 76) по бул.”Тодор Каблешков”, надясно по ул.”Костенски водопад”, наляво по бул.”Гоце Делчев” и наляво по бул.”България” по маршрутите двупосочно. Автобусите ще спират на всички съществуващи автобусни спирки в променения участък от маршрутите с изключение на спирка (ул.”Костенски водопад”) на бул.”Гоце Делчев” за автобусни линии с номера 73 и 83.

- автобус с номер 111 от Околовръстен път в посока град Перник, надясно по бул.”Черни връх”, наляво по новоизградената пътна връзка, надясно по Околовръстен път и по маршрута си.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.




The Crittenden Automotive Library