??????? ?????? ? ?????????? ?????????
Escort, Inc.Tweets by @CrittendenAuto


DDOR Novi Sad ulaže u budućnost uz podršku pouzdanih poslovnih partnera - ovoga puta Fiata

American Government Special Collections Reference Desk

Trucking Topics:  Fiat

DDOR Novi Sad ulaže u budućnost uz podršku pouzdanih poslovnih partnera - ovoga puta Fiata

Викивести
10. septembar 2015.


(PRobjave) - „DDOR Novi Sad" a.d.o. na domicilnom tržištu posluje skoro 70 godina i jedan je od lidera u oblasti osiguranja u Srbiji. Trenutno posluje kao deo grupacije „Gruppo Assicurativo Unipol" koja ostvaruje promet od oko 18 milijardi evra, i koja je najveći osiguravač u oblasti neživotnih osiguranja u Italiji, i jedna od deset najvećih grupa u Evropi, sa oko 16 miliona klijenata sa preko 18 miliona polisa osiguranja. U Srbiji, DDOR se ponosi time što pruža usluge klijentima čiji broj prelazi 500.000.

Prva stepenica u poslovanju su nam sigurne odluke, potom sigurni dugogodišnji partneri, u ovom slučaju FIAT i Auto kuća „Kole". Iz pomenutog proizilazi da smo nabavkom novih, pouzdanih vozila i to proizvedenih većim delom u Srbiji, uložili u kvalitetniji i brži pristup naše prodajne mreže klijentima. Dali smo i primer da je sarađujući sa domaćom privredom, realizovan i jedan segment koji bi se mogao nazvati delom društveno odgovornog poslovanja. Izuzetno smo ponosni danas, ne samo time da voznom parku Kompanije priključujemo 30 novih vozila, nego i činjenicom da to činimo u saradnji sa našim dokazanim poslovnim partnerima.

U DDOR-u se svakodnevno odvijaju aktivnosti sa ciljem da se doprinese boljem, lepšem i čistijem svetu; koristeći sva sredstva koja su nam na raspolaganju, trudimo se da smanjimo potrošnju goriva i energije uvođenjem novog koncepta laganog putovanja umesto dosadašnjeg koncepta zasnovanog na masivnosti, buci i zagađenju. Naš prošlogodišnji, skroman doprinos, odnosi se na dva hibridna vozila koja smo stavili na raspolaganje našim prodajnim snagama.

Bezbednost je posebna tema o kojoj sa ponosom govorimo, jer je utkana u naše najveće projekte. Pre svega već dugogodišnju saradnju sa NAVAK Nacionalnom Vozačkom Akademijom, a potom i edukacija građana, posebno najmlađih. Sa ponosom ističemo i činjenicu da smo jedina osiguravajuća kuća koja uz polisu obaveznog osiguranja od autoodgovornosti, u saradnji sa NAVAK-om, obezbeđuje klijentima besplatan uvod u trening bezbedne vožnje - program DOZVOLA PLUS.

Dopustite još jedan mali vremeplov, lepo je podsetiti se lepih događaja u kojima smo učestvovali sa FIAT-om. Pre nekoliko godina, podržali smo projekat "Tura kroz Srbiju", koji je organizovao Fiat 500 Club Italia. Ljubitelji Fiata 500, čuvenog "malog Fiće", u svojim automobilima su u toku leta 2011. godine, otkrivali bogatstva Srbije kao centralnog dela Balkana. Karavan je došao iz Italije u Novi Sad, pa preko Vršca, Lepenskog Vira, Zaječara, Kragujevca, Mokre Gore, Valjeva, stigli smo do Beograda. Tura je organizovana kao vid promocije kulturne i prirodne baštine Srbije - dela evropskog kulturnog nasleđa, i kroz nju je promovisan održivi turizam. Ovo je ujedno bio i i vrlo jedinstven način da se obeleži 150. godišnjica Italije, zemlje čiji je Fiat 500 simbol poznat širom sveta, ali i prijateljska saradnja između Srbije i Italije.

Садржај је доступан под лиценцом Creative Commons Attribution 2.5 осим ако је другачије наведено.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library at Google+ The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr
 


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute