??????? ?????? ? ?????????? ?????????
Escort, Inc.Tweets by @CrittendenAuto


Јапан донирао Влади Србије 150 аутомобила

American Government Special Collections Reference Desk

Јапан донирао Влади Србије 150 аутомобила

Викивести
30. март 2015.


Београд/ Јапан (Beta) - Амбасадор Јапана Масафуми Куроки предао је у понедељак донацију од 150 еколошких аутомобила премијеру Србије Александру Вучићу.

Вучић је захвалио амбасади Јапана на овој, али и свим претходним донацијама и помоћи коју је Јапан издвајао за Србију после несрећа. Он је казао да ће због ове донације функционери морати да се „одрекну“ још 500 аутомобила, који ће ићи на јавну продају.

Куроки је казао да је циљ донације да се у Србији повећа свест о очувању животне средине и да се промовишу аутомобили који су у складу са еколошким стандардима.

„Сва возила имају напредну технологију, како би смањили емисију угљен-диоксида и штитили животну средину. Ефикасни су у потрошњи горива и смањиће трошкове одржавања“, казао је Куроки и додао да ће ова возила бити коришћена на ефикасни начин као и аутобуси који су поклоњени Београду 2003. године.

Садржај је доступан под лиценцом Creative Commons Attribution 2.5 осим ако је другачије наведено.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library at Google+ The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr
 


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute