??????? ?????? ? ?????????? ?????????
Escort, Inc.Tweets by @CrittendenAuto


Џеј Лено у петак забављао публику са српским алко тестом

American Government Special Collections Reference Desk

Topics:  Jay Leno

Џеј Лено у петак забављао публику са српским алко тестом

Викивести
11. мај 2009.‎


Лос Анђелес/ САД Џеј Лено, амерички комичар и водитељ популарног вечерњег шоа Tonight Show with Jay Leno на америчкој ТВ станици НБЦ, је у петак приказао својој публици и америчкој јавности клип са Јутуба

Водитељ емисије "Tonight Show"'а, Џеј Лено је емитовао хит снимак са Јутуб интернет канала у којем српска полиција покушава да тестира пијаног возача.

Овај снимак је један од апсолутних хитова на Јутуб каналу у којем полиција даје припитом возачу да "дуне" а пијанац је уместо тога натегао инструмент за мерење алкохола који му је веома личио на флашу и завршио у емисији код популарног водитеља и станд-уп комичара Џеја Леноа.

У сегменту који описује са каквим се све проблемима, тачније будалаштинама, "боре" снаге реда широм планете, емитован је и српски клип.

Садржај је доступан под лиценцом Creative Commons Attribution 2.5 осим ако је другачије наведено.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library at Google+ The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr
 


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute