??????? ?????? ? ?????????? ?????????
Escort, Inc.Tweets by @CrittendenAuto


Skupština završila raspravu o zakonu o saobraćaju

American Government Special Collections Reference Desk

Skupština završila raspravu o zakonu o saobraćaju

Викивести
14. мај 2009.‎


Beograd/ Srbija (Beta) – Skupština Srbije završila je u četvrtak uveče raspravu o Predlogu zakona o bezbednosti u saobraćaju i počela razmatranje zakona o elektronskom poslovanju i bezbednosti proizvoda.

Opozicija je tokom rasprave o saobraćaju kritikovala predloženi zakon, navodeći da neće doprineti unapređenju bezbednosti u saobraćaju, već će zbog "drakonskih kazni" samo povećati korupciju. Poslanici opozicije su naveli da zakon daje policajcima isuviše velika ovlašćenja i da bi bilo bolje da država umesto toga poveća pripadnicima policije plate, da ne budu skloni korupciji.

Na kraju rasprave o zakonu o saobraćaju, ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić ponovio je da je cilj zakona da se smanji broj nesreća, a ne da se naplaćuju drakonske kazne vozačima. "Cilj nam nije da izazivamo nezadovoljstvo građana, već da smanjimo broj mrtvih i povređenih", poručio je Dačić. Dodao je da, prema podacima UN, Srbija u saobraćajnim nesrećima u proseku izgubi od 1,56 do 1,71 odsto bruto društvenog proizvoda.

Садржај је доступан под лиценцом Creative Commons Attribution 2.5 осим ако је другачије наведено.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute