??????? ?????? ? ?????????? ?????????
Escort, Inc.Tweets by @CrittendenAuto


Nastavljena rasprava o zakonu o bezbednosti saobraćaja

American Government Special Collections Reference Desk

Nastavljena rasprava o zakonu o bezbednosti saobraćaja

Викивести
14. мај 2009.‎


Beograd/ Srbija (Beta) - Skupština Srbije nastavila je danas načelnu raspravu o Predlogu zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, nakon postavljanja poslaničkih pitanja.

Na početku rada, zamenica šefa poslaničke grupe Srpske radikalne stranke Gordana Pop-Lazić ocenila je da je ugrožena tajnost glasanja u parlamentu, jer sada poslanici imaju čipovane kartice, o kojima se u parlamentu nije odlučivalo.

Pop-Lazić je rekla da poslanici ne znaju koji su sve podaci u čipu i upitala predsednicu parlamenta Slavicu Đukić-Dejanović "ko je taj ko svakodnevno kontroliše ko je kako i zašto glasao".

Poslanica radikala je ocenila da je time ugrožen parlamentarizam i da su čipovane kartice još jedan od načina kontrole parlamenta. Slavica Đukić-Dejanović je navela da su kartice, kao i kompletan elektronski sistem, osmišljeni mnogo pre nego što je konstituisan sadašnji saziv parlamenta.

Садржај је доступан под лиценцом Creative Commons Attribution 2.5 осим ако је другачије наведено.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute