??????? ?????? ? ?????????? ?????????
Escort, Inc.Tweets by @CrittendenAuto


Svetska banka kreditira izgradnju tri deonice na Koridoru 10

American Government Special Collections Reference Desk

Svetska banka kreditira izgradnju tri deonice na Koridoru 10

Викивести
11. juna 2009.‎


Beograd- (Beta) Predstavnici Svetske banke i Vlade Srbije završili su pregovore o kreditiranju izgradnje tri deonice autoputa na Koridoru 10, u vrednosti 388 miliona dolara, saopštila je u četvrtak Svetska banka.

Vođa tog projekta Svetske banke Martin Hamfriz rekao je na konferenciji za novinare da se kredit odnosi na deonice Grabovica - Grdelica, Vladičin Han - Donji Neradovac i Dimitrovgard - granica s Bugarskom i da bi radovi trebalo da počnu polovinom novembra.

Hamfriz je kazao da je naredni korak da se sva dokumenta vezana za taj projekat pošalju Odboru izvršnih direktora Svetske banke na odobravanje, što bi trebalo da bude 9. jula, nakon čega sledi potpisivanje ugovora i njegova ratifikacija u Skupštini Srbije. Kredit je sa rokom otplate od 20 godina, osam godina je grejs period, a godišnja kamatna stopa 1,6 odsto.

Садржај је доступан под лиценцом Creative Commons Attribution 2.5 осим ако је другачије наведено.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library at Google+ The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr
 


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute