Home Page American Government Reference Desk Shopping Special Collections About Us Contribute



Escort, Inc.








GM Icons
By accessing/using The Crittenden Automotive Library/CarsAndRacingStuff.com, you signify your agreement with the Terms of Use on our Legal Information page. Our Privacy Policy is also available there.

Формула 1 тази неделя по БНТ2


Open Wheel Racing Topics:  Formula 1

Формула 1 тази неделя по БНТ2

УикиНовини
16 март 2012 г., 13:39 ч.
March 16, 2012


Зрителите на БНТ2 ще видят всичките 20 старта на световния шампионат - Формула 1. Началото е тази неделя в 10: 30 ч. по БНТ2 с Гран При на Австралия и пистата "Албърт Парк" в Мелбърн. По традиция сезонът ще завърши на 26 ноември с Гран При на Бразилия в Сао Пауло.

Коментарното студио на БНТ2 ще започне с подробна информация от кухнята на отборите. Коментаторите в студиото Атанас Марков и автомобилният състезател Димитър Илиев ще направят професионален технически анализ преди и след всеки старт. БНТ2 ще предложи на зрителите си и богат арсенал от актуални видео обекти за отборите и света на Формула 1. Непосредствено преди ефир зрителите ще научат повече за пистата, интересни моменти от историята на състезанието и прогноза за развитието на сезона. Тази година той обещава да е уникален не само защото Себастиан Фетел има шанс да стане поредният трикратен шампион след Шумахер, но и с това, че за пръв път ще има цели 20 състезания.

Светът на Формула 1 e в тръпнещо очакване на една необикновена година с изравнени сили на водещите отбори – Ред Бул, Макларън и Ферари. Предстои да наблюдаваме един специален сезон, с шестима световни шампиони на стартовата решетка, носители на общо 14 титли. Себастиан Фетел е устремен към трета поредна титла с Ред Бул, Михаел Шумахер вече се чувства уверен в развитието на Мерцедес и шансовете си за осма титла, двукратният шампион Фернандо Алонсо е традиционно силен в своето Ферари, звездните съотборниците в Макларън са Люис Хамилтън и Дженсън Бътън, и не на последно място, завърналият се във Формула 1 Кими Райконен с Лотус.

Специално за предаването БНТ2 изгради ново модерно студио, в което зрителите ще видят пилоти като Себастиан Фетел, Фернандо Алонсо, Люис Хамилтън, Марк Уебър и Дженсън Бътън в реален ръст.

Всичко това и още интересни новини от света на Формула 1 можете да проследите тази неделя от 10: 30ч. само по БНТ2!

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.




The Crittenden Automotive Library